Bijlagen

Aan de begroting kunnen bijlagen toegevoegd worden. Dit kunnen specificaties bij bijzondere posten, gedetailleerde toelichtingen en dergelijke zijn. Kortom, alles wat naar uw mening bijdraagt tot een volledig beeld van de situatie en daarmee een goede beoordeling van het CCBB. Ook kan het CCBB vragen om informatie als bijlage toe te voegen.

Dit onderwerp is niet van toepassing voor wijkgemeenten.

Bijlagen kunnen op twee manieren geüpload worden:

  • Sleep een bestand naar ‘Upload bestanden’
  • Druk op ‘Upload bestanden’ en selecteer het te uploaden bestand

Het is ook mogelijk om meerdere bestanden tegelijkertijd op het vlak ‘Upload bestanden’ te slepen of om meerdere bestanden te selecteren op de PC.

Bijlagen

Een volgend bestand kan toegevoegd worden door een bestand naar ‘Upload bestanden’ bij het laatst geüploade bestand te slepen of door een bestand te selecteren op de PC.

Bijlagen

Een bestand kan verwijderd worden door de cursor op de naam van het bestand te zetten. Er verschijnt een rood kruisje. Door hierop te klikken wordt het bestand, na een vraag om bevestiging, verwijderd.

Bijlagen

Een bestand wordt vervangen door het betreffende bestand eerst te verwijderen en vervolgens een ander bestand te uploaden.

Zoals altijd in FRIS moet met ‘Ik ben klaar met dit blad’ bevestigd worden dat alle benodigde informatie op het scherm ingevoerd is, ook als er geen bijlagen zijn.