Instellingen

De FRIS-gebruiker kan een aantal instellingen binnen FRIS wijzigen.Het instellingenscherm is te vinden door linksboven op het scherm op de knop met uw eigen naam te drukken. Vervolgens wordt het instellingenscherm zichtbaar.

De eerste instellingen die gewijzigd kunnen worden zijn de Account details. Hier kunt u eventueel uw voor- en achternaam wijzigen. Deze wijziging wordt doorgevoerd in FRIS, maar niet in LRP.

De tweede groep instellingen gaat over het wijzigen van een wachtwoord voor FRIS. Op elk moment kunt u als FRIS-gebruiker ervoor kiezen om uw wachtwoord te wijzigen. Voer hiervoor eerst het bestaande wachtwoord in en vervolgens twee keer het door u gewenste nieuwe wachtwoord. Het nieuwe wachtwoord is per direct actief en te gebruiken.

De derde groep instellingen gaat over tweestapsverificatie. Meer informatie over tweestapsverificatie én handleidingen vindt u op de speciale pagina Tweestapsverificatie

De laatste groep instellingen is voor de ANBI-publicatietool, waarmee het voor ANBI verplichte financiële overzicht automatisch op de website van het college gepubliceerd kan worden. De instellingen voor de ANBI-publicatietool zijn alleen beschikbaar voor de rollen Indiener en Penningmeester.

Maak uw keuze